Vill du beställa?

Om du vill köpa ett av de smycken som är till salu eller göra en specialbeställning, så skicka ett mejl till mig med din beställning. Jag svarar med "vändande mejl" och bekräftar din order. Har du inte fått svar från mig inom tre dagar så skriv igen, i så fall har troligen ditt första mejl gått bort sig i cyberrymden.


Specialbeställ

Smyckena på bilderna är unika, men jag tillverkar gärna liknande i samma stil, tala om vilka speciella önskemål du har, de flesta smycken går t ex att göra i regnbågens alla färger.

Om du har en egen idé om hur du vill att ett smycke skall se ut, scanna gärna in en skiss och skicka till mig, så kan jag se om det är något som jag kan tillverka. Det kan ju också vara så att du har något gammalt trasigt arvegods, några gamla glaspärlor eller något annat som du vill skall bli en del av smyckets design. Kom med dina idéer, så diskuterar vi dem!


Leverans och betalning

Efter att specialbeställningen gjorts, och efter det att vi är överens om smyckets utformning, tar det ungefär 3 till 6 veckor innan du har smycket i din hand. Färdiga smycken som är till salu på denna sajt, skickas snarast efter att jag nåtts av din beställning. Jag skickar med post, och du står själv för porto och eventuella andra postavgifter. Smycket skickas mot postförskott.